В предаването „Следобеден Бинар“ с Доли на 15.08.2013

15/08/2013

“Рефлектор” се върна от отпуск и всеки четвъртък до края на август ще гостува в “Следобеден Бинар”. Разкъсван между морето и напрегнатата политическа обстановка, екипът на предаването се опитва да освети картината ден преди гласуването на ветото на президента Плевнелиев в парламента. За да коментират актуализацията на финансовата рамка – в студиото влиза икономическият анализатор Владислав Панев, а по телефона се включва финансистът Емил Хърсев.

Очакваме на живо от избирателния му район депутата от ДПС Четин Казак, който утре пристига в София за вота в Народното събрание. Той коментира нагласата на управляващите и какво следва от тук нататък.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев ни разказва какви са следващите стъпки на „Реформаторския блок“ след приемането на СДС и БЗНС в редиците му, както и какво се е случило на срещата с президента Плевнелиев.

Протестите пък поглеждаме през очите на едно от лицата на февруарското недоволство – Ангел Славчев.

След 18 часа гледайте дискусионното студио за ролята на новите медии, което Бинар организира преди месец по повод една година от старта си. В дискусията се включиха проф. Нели Огнянова – експерт по медийно право, доц. Орлин Спасов – преподавател във Факултета по журналистика и масови комуникации на СУ „Св. Климент Охридски“, Владимир Йончев – главен редактор на Оffnews.bg, Велислава Попова – главен редактор на Dnevnik.bg и Иван Бакалов – главен редактор на „Електронен вестник“, както и Паулиана Новакова, директор на интернет радиото на БНР.

от

публикувано на: 15/08/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: