6 начина да уязвиш и потиснеш хората в парка

10/06/2014
снимка: БГНЕС
снимка: БГНЕС

В стремежа си да търси отдих и спокойствие, градският човек често прибягва до разходки и сбирки в паркове и градинки. Често, обаче, тези чудни оазиси на пълния релакс и сливането с природата се оказват такива само в представите ни.

Лесно е  да се натовариш, травмираш психически, а защо не и провокираш физически, излезеш ли веднъж да „разпуснеш” в Борисова градина или Южен парк. Особено дръзнеш ли да го сториш в неделя.

Не ви пука за комфорта на другите и искате да разрушите и малкото възможни мигове, в които той може да укрепне? Ето няколко съвета за това как да сторите това:

Пей небрежно, гол до кръста.

Бъди убеден, че музикалният талант е въпрос на съвършена комбинацията между голяма доза  ентусиазъм и притежание на кухарка за 30 лева от битака. Отиди в  Борисова и се настани в близост до двойка приятелки, най-сетне излезли да обсъдят на спокойствие важни житейски теми от интимно-романтичен характер.

След като се съблечеш гол до кръста и покажеш винтидж татус, правен в Созопол от странстващ монтански татуист – неохипар, започни да редуваш „Ийгълс“ с „Черно фередже“, убеден, че това е знак за висок музикален вкус. И е секси.

Вярвай, че тримата ти приятели ходят през 15 минути заедно за бира, просто защото са жадни.

Опъни одеялце до бившо гадже.

Сигурен в това, че хората си остават приятели след раздялата, приседни с новата си фитнес половинка до понаедрелия от депресия обект на твои предишни чувства, който случайно засичаш в градинката.

Разкажи му за пътуването ви из Централна Европа. И скоковете ви с парашути. Питай го той къде ще пътува и харесва ли кану-каякинг. Съблечи си връхното, оголвайки сърцевидна бенка под лявото зърно.

Помоли бившата любов за вода и солетки. Пръсни се с парфюм и се отъркай в кучето му. Питай го 10 пъти как е.  Спомени, че наскоро изхвърли любимите му кецове, тъй като леко миришеха.

Бъди над нещата.

Просто бъди в голяма компания.

Кажи си, че този път едва ли ще е като миналата неделя и се разбери с 30 души да се видите „на пейка“.  След като не откриете нито една свободна такава, настанете се до група дечица на ливадката.

Пушете цигари, докато мятате опасни предмети в непосредствена близост до главите им.

Бутни с топка патерицата на възрастна дама, метни бумеранг в бебешка количка, врязвай фризбита в празнична домашна торта на юбиляр от беседка в близост.

Пищи на висок глас след тъпи вицове и ги повтаряй на още по-висок.

Искай или предлагай неща.

Питай всички в радиус от 300 метра имат ли цигара и/или 2 лева. Раздавай брошури за духовно съзряване с курсове по отпушване на чакри в Надежда.

Опитай се да си пробуташ топлата си бира на някой и поискай от по-евтината, но студена такава от друг. Пожелай да покараш колелата на поне трима от компанията. Поискай да седнеш върху бялото яке на средно познат човек, който седи до теб.

Предложи на хората да ти доядат разтопения и безформен остатък от сладолед. Направи го с усмивка.

Пръскай се тайно с препарат срещу комари.

Свечери ли се, остави всички да си бият шамари сами. Намирай го за най-забавната част от вечерта.

Скрий се тайно в някой храст и се напръскай обилно с отбранително вещество срещу комари. Излез и при въпроса как така само теб не хапят, отговори „просто ген“.

Посъветвай останалите да се  полеят с бира и овъргалят в тревата като „старо изпитано средство“.

Предложи на група гимназистки да ги почешеш по гърбовете.

Бъди отговорник за броя на тоалетните в парка.

Това е невероятен шанс да съсипеш деня на хората в парка, дори без да присъстваш физически там.

Достатъчно е само да си гениалният мозък, от когото зависи броят на тоалетните помещения за цялото зелено пространство. Обикновено свеждащ се до цифрата 1.

Увери се, че поне 46 зараждащи се любовни връзки ще бъдат прекратени в зародиш, защото момичето се притеснява да пишка в храстите, както явно подобава, и си тръгва по-рано.

Важно да има разплакани хора. Дали заради намалена вместимост на пикочния мехур, или  заради вонята, която се разнася наоколо –няма значение.

Ако някой добър човек около теб предложи да се инвестира в повече санитарни възли, били те и от химически тип, в парковете в София, издействай преждевременното му отстраняване.

Определяй човешки съдби.

Разбира се, има още много варианти за осигуряването на ужасно прекарване на непознати хора в парка, но не е добре да се прилагат накуп, тъй като всичко прекалено крие рискове за вашето здраве.

О, слънчев ден! Така чудесен ти си!

от

публикувано на: 10/06/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: