20 най-секси бг мъже на всички времена

10/06/2014

Лятото и неговите страсти вече неумолимо ни напомниха за себе си, така че е време да ви представим нашите класации за сексапилни и привлекателни хора. Миналата седмица се запознахме с най-горещите мъже според списанието Harpar’s Bazar, сега ще обърнем специално внимание на българските секси мъже. Тук сме събрали образите на неустоими красавци или чаровници, по които са въздишали или въздишат много момичета преди и сега.

След кратко Фейсбук проучване и тежка конкуренция в списъка оставихме 20 от тези представители на вида сексимен (не са подредени според мястото си в нея – всички са на първо място). Признаваме, че някои от тях, може би са позабравили за този си статут, но пък като ние им го припомним, може да решат да се върнат към старата си слава.

Тъй като класацията ни е субективна и вероятно сме оставали извън нея някои изключителни представители на вида, моля да ни сигнализирате за тази несправедливост в коментари под материала, за да я поправим незабавно. Благодарим на момичетата, които се включиха до момента.

И така, нека гледането започне сега….

1. Стефан Данаилов

Е, няма как да не започнем с него. Коя ли девойка от каквато и да е възраст не е искала да чуе репликата: “Ау, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?” А младия майор Деянов в „На всеки километър“ или Костадин Джупунов в „Иван Кондарев“?  Няма какво да добавим повече, всичко е ясно.

resize.php

 2. Апостол Карамитев

Думата харизматичен не беше популярна по негово време, но е измислена за него. Любимец 13 е истински любимец на публиката.

ak

3. Иван Иванов

Един от малкото български актьори, които просто имат излъчване на готин пич. Сините му очи и неустоимият му поглед не случайно караха не само жените да го наричат българския Ален Делон. А който не е гледал скоро “Всичко е любов”, бързо да го направи.

b3192d9e027847d9f8bd945823466171_XL

4. Димитър Буйнозов

„12 разгневени мъже“, „Рози за доктор Шомов“, „С пагоните на дявола“, „А бяхме млади“, „Мера според мера“ „Ева на третия етаж“ и още, и още, и още. Накарал е много момичета да се влюбят в него.

dimityr_buijnozov

5. Илия Караиванов

Незабравим в ролята на Васил Левски! Можем да си припомним и д-р Соколов от „Под игото“, Асен от „Адаптация“ и Георги Икономов от „Записки по българските въстания“.

aktior 3

http://youtu.be/k5AEhPlkNdQ

5. Деян Донков

Той започна театралната си кариера с “Аскеер” за дебют за ролята на Валмон (героят на Джон Малкович) в “Опасни връзки” и от тогава изигра много магнетични мъже. Между тях са Дон Жуан и Отело, а той самият оставя открит въпроса кой от двамата е в живота. Но каквото и да си говорим е убийствено секси.

01da6b2845b6

6. Валери Йорданов

За кандидатурата на Валери имахме няколко настоятелни напомняния от негови фенки. Така че ако някой се чуди защо актьорът от Народния театър е в класацията ни, да спре веднага. Почитателките на този чаровник ще ни разкъсат, ако не го включим. За който не знае – той е и сценарист и режисьор на „Кецове“.

v_tattoo 

7. Захари Бахаров

Какво да кажем за Захари? Просто няма как да не участва в нашия списък. Макар че масовата истерия по неговия сексапил започна след изявите му в киното и в тв сериали, можем да кажем, че верните му фенки го следят много отдавна. А покрай Народния театър след негово представление могат да се забележат тъмни фигури, които надзъртат иззад ъгъла да го видят за миг.

zahari-baharow

8. Владимир Карамазов

И тук няма много за обяснение. Ако само веднъж се разходиш по улицата с Владо, ще разбереш, че е трудно да направи и няколко крачки без да го спрат фенки за автограф, а докато се движи въздишките се чуват доста силно. Той самият май малко се дразни, че е обявен за секс символ. На тези, които не са го гледали в театъра, препоръчваме горещо да видят превъплъщенията му.

00008734

9. Орлин Горанов

Галантен мъж, кавалер, с  много хубав глас и поглед. Можем да говорим още много за него, а само, който не е обичал, не е пял с истинска емоция „Светът е за двама“. Песента не случайно стана една от десетте най-обичани парчета на 20 век. Изпълнява я Орлин Горанов, текстът е на Димитър Точев, а музика на Мария Нейкова.

53-24-82

10. Емил Димитров

Който каквото и да казва, в малко българи са били влюбени толкова жени – лудо влюбени! Нека си го спомним.

emil_dimitrov

http://youtu.be/BP7WGKWPZKg

11. Георги Аспарухов – Гунди

Трябва да признаем, че футболът и футболистите предизвикват страсти в нежния пол много отдавна. Мит е, че момичетата не се заплесват по случващото се на терена, а ако причина за това са най-вече тичащите момчета, какво пък. Гунди – легендата на българския футбол е привлякъл към стадионите и малкия екран много почитателки, можете да бъдете сигурни. Хубав, добър, невероятно талантлив, с безумно красиви изпълнения на терена – няма шанс да останеш равнодушен.

gundi

12. Борислав Михайлов

Като сме на вълна футбол съвсем естествено идва името на един от най-добрите български вратари. Тези момичета, които са гледали Световното първенство от 1994 в САЩ, когато ние станахме четвърти в света, няма да задават повече въпроси. Предлагам да си припомним.

borislav-mihailov-снимка-gong

http://youtu.be/B0RG-Lu4beM

13. Стилиян Петров

Чарът на бившия капитан на националния отбор по футбол не остава незабелязан от нежния пол. През годините, прекарани в ЦСКА, „Селтик“, „Астън Вила“ и националния отбор на България, Стенли събра много възхищение. Така че решихме да го припомним.

f92e4d0eac91eb3adac98c8e1d42ceee

14. Григор Димитров

Гришо покорява не само върховете в тениса, но и женските сърца. Това, че негова половинка е блянът за много мъже Мария Шарапова, го доказва. Можем да му стискаме палци да се изкатери още повече в Световната ранглиста (в момента Григор е 13-и) и да му се радваме.

grigor_dimitrov

15. Орлин Павлов

Оставяме малко спорта на страна и се връщаме към сцената. Орлин Павлов е просто талантлив – може всичко. Пее, танцува божествено, играе, а когато се усмихне жените просто се подкосяват. Това е.

528943_105717219623217_1353311298_n

16. Теодосий Спасов

Той първи започва да свири джаз на кавал, а смесването на народна музика с елементи от джаз и класика са в основата на почти всичките му авторски пиеси. Виртуозният български изпълнител на кавал е любимец на жените. За съжаление на дамите обаче е щастливо женен за изключителната българска актриса Бойка Велкова. 

mid_1

17. Васил Гюров

Трябва да признаем, че Васо Гюров събра наистина много гласове в нашата класация. Басист и вокал на едни от култовите български банди. Да си послушаме малко ню уейв и постпънк с „Ревю“ и „Нова Генерация“ пак, а?

DSC_8717

http://youtu.be/GM5ca7mXV0Y

18. Александър Сано-Косъма

Среброто – един от тримата „Братя Мангасарян“ се сдоби с хиляди фенки, след като прие роля в сериала „Под прикритие“. Сега той е по-известен като Косъма, а крими поредицата загуби много, след като героят му беше убит. Чарът му е безспорен.

14-2

19. Деян Каменов – Дидо

Вокалът на Д2 Дидо събаря само с поглед от момента, в който се появи на хоризонта. Той участва в първото издание на „Стар Академи“. Рок стилът му не успа да го доведе до първото място, но веднага след финала беше поканен за фронтмен на групата Д2. И оттогава момичетата въздишат.

20140530_0028

20. Антон Касабов

Трикратен световен шампион по таекуондо, живял в Лос Анджелис. Прибира се в България, за да участва в “Дансинг старс”. Има и пет европейски титли, няколко години държи първото място в България, около 10 пъти е най-добрият в САЩ. Колекцията му наброява над 45 златни, няколко сребърни и бронзови медали. Танцува умопомрачително – е, това е.

anton-kasabov-ot-densing-stars-se-pokazal-kato-palen-prostak

от

публикувано на: 10/06/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: