Бинар на BeerRelation 2014

30/05/2014

Лятото стартира в столичния Южен парк с фестивала „BeerRelation – консумирай отговорно!“. Организаторите от „Ивент Зона“, пивоварите и екип на Бинар ви посрещат до 15 юни с бирено многообразие, чудесен звук и впечатляваща програма.

На сцената на фестивала

Мястото на срещата е известно – Южен парк, София, поляната с вход откъм бул. „Гоце Делчев“. Под шатрите, хамаците и на открито в часовете между 12.00 – 22.00. Разбира се, с подкрепата на Община София! Вход свободен!

Ден 4 – 15 юни

17:00 Духов оркестър Нона бенд

18:30 Rubikub

20:30 Milenita&The Funky Miracle

Ден 3 – 14 юни

Cut Ribbons са най-новата изненада на събитието. Типичната уелска банда, с бритиш стил и неповторимо готик поп-рок звучене, ще се включи на 14 юни с експолозия от звуци. По английски свежи и хапливи, Cut Ribbons безспорно са едни от най-чаканите чуждестранни изпълнители на сцената на BeerRelation, още повече, че това ще бъде и първата им официална изява пред българска публика.

ЛокМаруху

Ха-Ха Импротеатър

Ден 2 – 13 юни

Дългоочакваните Orthodox Celts с автентична ирландска музика!

Mango Duende разтанцуваха всички на поляната със своите страхотни латино ритми!

Selector Kalyas първи на сцената на BeerRelation, след което спектакълът „За Георги Парцалев с любов и усмивки“ с участието на Венци Мартинов.

Ден 1 – 12 юни

http://www.youtube.com/watch?v=AF8-Giigpuc

Rebelites

Smugglers Collective

Музикалните сетове през деня

ще бъдат подбрани от диджеите Досю Амуджев, Димитър Иванов DJimmy, Kalyas и Zimone. С тях следобедите ни гарантирано ще преминават лежерно с отбрана бира и усмивка върху горичката, изпъстрена с хамаци.

Досю Амуджев е един от основателите на „Дюкян Меломан“. Заедно с Funkusion (Ангел) и диджей Ото стоят зад шоуто Groovy Sessions. Изявява се като продуцент, диджей, музикален критик и радио водещ. Досю започва да промотира стиловете фънк, есид джаз и фюжън в българските клубове още в средата на 90-те.

Димитър Иванов „DJimmy“ се отличава се с микс от свежо и разнообразно звучене с нестандартни джаз мотиви. Иска да споделя голямата си колекция от оулд – скуул музика и така започва работа в столичния клуб „Грамофон”. Голямата му страст са старите фънк и р’н’б парчета и иновативното от съвременната електронна музика.

Kalyas е сравнително ново име на българската реге сцена. Става селектор, за да покаже на широката аудитория качествените реге мелодии. Като част от Reaction Selecta Crew е излизал на една сцена с някои от най-популярните имена на родна земя като Roots Rocket Live Band, BGz, Rock A Shock, Selector Lazy Face, Zafayah, Jahmmi Youth & Sen I и други.

Zimone ще ни впечатли с разнообразен, мелодичен и свеж ритъм. Представител е на най-младото поколение български диджеи и вече прави впечатление от запомнящи се и многобройни събития в топ клубовете и сцените из страната. Вярваме, че с удоволствие ще се „потопим“ в сета му, характеризиращ се с личен стил – пъстра палитра от фънк, трипхоп, р’н’б и soulful house музика.

от

публикувано на: 30/05/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: